Selma van der Heiden

Where focus grows, energy flows.

WIE IK BEN

Binnen het loopbaanvak ben ik sterk in het brengen van meer congruentie en persoonlijk leiderschap.
Als wat men voelt, denkt en doet op een lijn liggen met hoe men naar zijn/haar omgeving handelt en communiceert, dan komt dat sterk, vitaal en krachtig over en weten organisaties en arbeidsmarkt waarvoor ze bij jou moeten aankloppen omdat het klopt. Andersom zou dit voor organisaties natuurlijk ook moeten gelden, dat de buitenkant en wat we zeggen 
over wat onze bedoelingen zijn, ook klopt met hoe we intern tegen elkaar doen en dat dit is afgestemd op de bedoeling van de organisatie.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het brengen van perspectief en beweging. Weerstand en stilstand wordt door mijn begeleiding motivatie om te ontwikkelen en brengt altijd weer beweging.

VANUIT WELKE VISIE WERK IK

Congruentie is een term uit de psychologie. Het betekent dat iemands interne overtuigingen, strategieën en gedragingen (woorden, stem en lichaamstaal) volledig met elkaar in overeenstemming zijn en gericht op het bereiken van een bepaald doel. Als iemand volledig congruent is, dan is wat hij of zij doet volledig in overeenstemming met wat hij of zij gelooft. 

Wees congruent. Durf keuzes te maken. Onderneem actie. Voeg waarde toe. Geniet! 

HOE IK WERK

Mijn stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol. Op die manier heb ik al honderden kandidaten gecoacht. Ik ben gecertificeerd Management Drives trainer (2021).

Zou je ook de volgende resultaten willen halen van de mensen die je voor zijn gegaan?

 • Zelfvertrouwen
 • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen
 • Contact met je hoofd, hart, ziel & handen
 • Lef
 • Krachtige keuzes voor jezelf maken
 • Vervulling, Voldoening en Verbinding

1. VIP-DAG inclusief voorbereidend gesprek en opvolggesprek na twee weken. Als jij snel resultaat wilt of een antwoord wilt en geen uitgebreid coachingstraject wilt volgen, dan kun je een één-op-één VIP-dag bij me boeken. Deze dag is helemaal op jou afgestemd en in korte tijd kun je een slag maken in je persoonlijke leven of in je werk. Afhankelijk van jouw vraag kunnen de volgende onderwerpen van toepassing zijn:

 • Je leert de juiste keuze te maken in je carrière
 • Je leert wat jouw fascinerend maakt en hoe jij hiermee jezelf het beste kunt neer zetten
 • Hoe je werk maakt van jouw verlangen
 • Leiderschap tonen in wie jij bent
 • Samen maken we een plan om jezelf verder in de wereld te zetten.

2. De magie van bezieling.  Je hoeft het niet alleen te doen, mijn deur en hart staan open en ik wil je een stukje verder helpen. Een 1-op-1 transformatie programma met een combinatie van krachtige tools, strategieën coaching en spirituele ontwikkeling. Je wordt wie je bent en wie je wilt zijn. Ik leer je de tools om jouw echte verlangen te vinden en te gaan leven. Ik help je door al je bewuste en onbewuste blokkades heen. Je zult er misschien wel meer tegenkomen dan je verwacht, maar we gaan ze allemaal onderuit halen. Je komt vanuit je hoofd in je hart. Wat wil je hart écht? Wat wil jij neerzetten? Waar word jij nu echt gelukkig van?

3. ONTWIKKELADVIES (Subsidie NL Leert Door) Vanaf 1 augustus 2020 is er weer een subsidie voor Gratis Ontwikkeladvies / Loopbaanadvies beschikbaar mede i.v.m. de corona-crisis.

Wat maakt dat ik doe wat ik doe?
Van hard werken wordt je niet ziek, wel van werken zonder bezieling. Ingehouden vuur slaat naar binnen... Ik hield mijn vuur, mijn hartsverlangen over hoe ik wilde werken en leven lang binnen, maar inmiddels mag het er helemaal zijn. Er is geen andere weg dan die van het leven van mijn waarheid, waarbij mijn hoofd, hart en ziel op dezelfde lijn liggen. Nu ervaar ik dat werken vanuit mijn kracht vanzelf waarde toevoegt en ik er niet meer zo hard voor hoef te ploeteren... <3

Bel of mail me: +31(0) 6 - 52 321 455 of selma@selmavanderheiden.nl