Selma van der Heiden

Where focus grows, energy flows.

"You either walk inside your story and own it, or you stand outside your story and hustle for your worthiness."Brené Brown

Is dit nu alles?

Nee! Dit hoeft niet alles te zijn. Ervaar meer verbinding, voldoening en vervulling in jouw leven. Volg jouw hart!

HERKEN JE DIT?

 • Je wilt je hart achterna, maar je weet niet precies wat het zegt. De honderden stemmen in je hoofd overstemmen haar gefluister
 • Je holt vooral achter jezelf aan en leeft voortdurend in je hoofd
 • Je vindt het zo eng om de sprong in het diepe te wagen, waar is de parachute?
 • Je doet misschien alles al wat er in de zelfhulpboeken verteld wordt, zoals yoga, groentesap drinken, mediteren en je probeert de hele dag dankbaar voor alles te zijn. Waar blijft die overvloed van geluk waar ze het over hebben, hoe kom je daar?
 • De paar mensen die je in vertrouwen hebt genomen, begrijpen niet waar jij je nu zo druk over maakt, je hebt toch alles al? En waar is de financiële zekerheid? Je stort je vast in een afgrond!
 • Je herkent je niet meer in de gesprekken om je heen. Waar is de diepgang? Het interesseert je niet welke tegels iemand in de nieuwe badkamer heeft, jij wilt praten over het échte leven!
 • De gebaande paden en je comfort zone hebben zeker hun voordelen. Ergens voel je echter dat je je hart wilt volgen, maar durf je alles op te geven voor een onzekerder bestaan?

ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS IEMAND JE BIJ DE HAND NEEMT?

Die je leert luisteren naar je verlangen, zodat haar gefluister eindelijk verstaanbaar wordt. Iemand die de stappen die jij wilt gaan zetten al met succes gezet heeft. Die je de nieuwe paden laat zien die je kunt bewandelen. Wil jij iemand die je laat zien waar jij de verbinding kunt vinden waar je zo naar verlangt? Die bevestigt dat er meer in het leven is. Die je kan laten zien hoe gaaf het is om het leven te leiden waar je naar verlangt.

Zou je ook de volgende resultaten willen halen van de mensen die je voor zijn gegaan?

 • Zelfvertrouwen
 • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen
 • Contact met je hart die in balans is met je hoofd
 • Lef
 • Krachtige keuzes voor jezelf maken
 • Vervulling, Voldoening en Verbinding

1. VIP-DAG inclusief voorbereidend gesprek en opvolggesprek na twee weken. Als jij snel resultaat wilt of een antwoord wilt en geen uitgebreid coachingstraject wilt volgen, dan kun je een één-op-één VIP-dag bij me boeken. Deze dag is helemaal op jouw afgestemd en in korte tijd kun je een slag maken in je persoonlijke leven of in je werk. Afhankelijk van jouw vraag kunnen de volgende onderwerpen van toepassing zijn:

 • Je leert de juiste keuze te maken in je carrière
 • Je leert wat jouw fascinerend maakt en hoe jij hiermee jezelf het beste kunt neer zetten
 • Hoe je werk maakt van jouw verlangen
 • Leiderschap tonen in wie jij bent
 • Samen maken we een plan om jezelf verder in de wereld te zetten.

2. CLAIM YOUR LIFE! is een 1-op-1 transformatie programma met een combinatie van krachtige tools en strategieën Coaching en Spiritualiteit. Je wordt wie je bent en wie je wilt zijn. Ik leer je de tools om jouw echte verlangen te vinden en te gaan leven. Ik help je door al je bewuste en onbewuste blokkades heen. Je zult er misschien wel meer tegenkomen dan je verwacht, maar we gaan ze allemaal onderuit halen. Je komt vanuit je hoofd in je hart. Wat wil je hart écht? Wat wil jij neerzetten? Waar word jij nu echt gelukkig van?

3. ONTWIKKELADVIES (Subsidie NL Leert Door) Vanaf 1 augustus 2020 is er weer een subsidie voor Gratis Ontwikkeladvies / Loopbaanadvies beschikbaar mede i.v.m. de corona-crisis. WIL JIJ GEBRUIK MAKEN VAN DEZE KANS? MELD JE DAN SNEL AAN, HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS 20.000.

Wat maakt dat ik doe wat ik doe?
Van hard werken wordt je niet ziek, wel van werken zonder bezieling. Ingehouden vuur slaat naar binnen... Ik hield mijn vuur, mijn hartsverlangen over hoe ik wilde werken en leven lang binnen, maar inmiddels mag het er helemaal zijn. Er is geen andere weg dan die van het leven van mijn waarheid, waarbij mijn hoofd, hart en ziel op dezelfde lijn liggen. Nu ervaar ik dat werken vanuit mijn kracht vanzelf waarde toevoegt en ik er niet meer zo hard voor hoef te ploeteren... <3

Wat is dat toch met die olifant?

Mijn persoonlijke kracht metafoor is de olifantIk kom haar vaak onverwachts tegen en zij helpt mij om ratio, gevoel en pad te helpen duiden. Wanneer we zaken willen veranderen, moeten wij niet alleen het pad laten zien, maar óók een beroep doen op de olifant en de berijder. De berijder geeft je de planning en de richting. De olifant geeft je de energie! De essentie van mijn werk is; hoe krijg je een olifant in ontwikkeling en beweging?! Met andere woorden; hoe krijg je positieve dynamiek en beweging? Nou, vanuit intrinsieke motivatie dus. En als je daar niet op aan wilt haken, kun je altijd nog eerlijk een andere keuze maken toch? Ik geloof dat ieder altijd regie en perspectief heeft, ik help graag verhelderen.

Wat het ook voor jou is, je bent hier aan het juiste adres en je bent zo welkom!
Bel of mail me: +31(0) 6 - 52 321 455 of selma@selmavanderheiden.nl