Selma van der Heiden 

Voor mens en teams in kracht - Energy flows where attention goes

“Ik breng mensen, teams en organisaties in kracht door inzicht te bieden in jezelf en de ander. Als mens, team en organisatie weet je wat je te doen staat! Zo kun je met meer werkplezier, betere resultaten halen en meer-waarde bieden."

WAT MAAKT DAT IK DOE WAT IK DOE?
Door hard werken loop je niet leeg, wel van werken zonder bezieling. Een pond vogel vliegt niet zonder veren. Ingehouden vuur slaat naar binnen. Ik hield mijn vuur, mijn hartsverlangen over hoe ik wilde leven en werken lang binnen. Inmiddels mag het er gelukkig helemaal zijn! Er is geen andere weg dan die van het leven van mijn waarheid, waarbij mijn hoofd, hart en ziel op dezelfde lijn liggen. Nu ervaar ik dat werken vanuit mijn kracht mij vleugels geeft en waarde toevoegt. En het mooiste is; ik hoef er niet meer zo hard voor te ploeteren!

VANUIT WELKE VISIE WERK IK

Ik geloof in congruentie en voel ook aan als het bij de ander niet congruent is. Dit betekent dat iemands interne overtuigingen, strategieën en gedragingen (woorden, stem en lichaamstaal) volledig met elkaar in overeenstemming zijn en gericht op het bereiken van een bepaald doel. Als iemand volledig congruent is, dan is wat hij of zij doet volledig in overeenstemming met wat hij of zij gelooft. 

Durf keuzes te maken. Onderneem actie. Voeg waarde toe. Geniet! 

HOE IK WERK

Mijn stijl is direct met humor, resultaatgericht, enthousiast en compassievol. Op die manier heb ik al veel kandidaten gecoacht. Ik ben gecertificeerd Management Drives coach & trainer (2021) en heb een opleiding bezield coachen bij Hoogendijk genoten.

WIL JE OOK DE VOLGENDE RESULTATEN BEREIKEN?

  • Leiderschapsontwikkeling: Begrijp jezelf en de mensen om je heen en ontwikkel je leiderschap
  • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen
  • Contact met je hoofd, hart, handen & ziel
  • Krachtige keuzes voor jezelf maken
  • Beweging, nieuwsgierigheid, mildheid, koers en energie onderweg

CONNECTEN? +31 (0)6 52 321 455 of selma@selmavanderheiden.nl